Servicetekniker

Har du mod på et job med frihed under ansvar med tæt kundekontakt i en større dansk bryggerikoncern – så er jobbet som servicetekniker lige noget for dig. Royal Unibrew søger kollega til fast stilling som servicetekniker i virksomhedens teknikafdeling.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at installere og servicere udstyr inden for fadøl og postmix blandt vores kunder i hotel- og restaurationsbranchen. Du vil få ansvar for, at udstyr er forsvarligt og driftsteknisk korrekt installeret.

Du vil indgå i Team Sjælland - her planlægger og gennemfører du rens af udskænkningsudstyr blandt vores kunder – som tæller alt fra at servicere det lokale værtshus til Royal Arena i København. Desuden vil du skulle stå for at instruere kunderne i, hvordan de bruger og vedligeholder vores udstyr bedst muligt.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har en baggrund som elektriker, elektromekaniker, maskinarbejder, smed eller lignende. Samtidig ser vi gerne, at du har erfaring med køleteknik – fx som montør af hårde hvidevarer.

Da du dagligt vil have tæt kundekontakt og dermed ofte fungere som virksomhedens ansigt udadtil, lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded og har erfaring med kundepleje. Derfor ser vi helst, at du har et par års erfaring fra serviceområdet.

Som person forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt, men samtidig har gode samarbejdsevner. Det er også væsentligt, at du er fleksibel og villig til at træde til i perioder med ekstra travlhed.

Kunderne, som du skal servicere vil primært være i Storkøbenhavn. Det vil derfor være en fordel, hvis du bor i dette område.

Arbejdsforhold

Vi tilbyder et job i en større, velfungerende produktionsvirksomhed i rivende udvikling. Ansættelsesforhold og løn følger den gældende overenskomst mellem CO-industri og DI.

Arbejdstiden ligger primært i hverdage fra 8:00-16:00. Samtidig bliver man en del af en fælles vagtordning, som dækker hverdagsaftener og weekends cirka hver femte uge.

Har vi fanget din interesse?

Så send os din ansøgning hurtigst muligt senest den 4. november 2018 ved at klikke på linket ”Send ansøgning”.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Regional Teknisk Chef Jesper Olesen på telefon 29 23 02 79.

Hos Royal Unibrew lægger vi vægt på dine kompetencer, og hvordan din profil matcher selve job samt værdier i vores organisation.  Samtidig ser vi mangfoldighed som en styrke og mulighed for yderligere at udvikle os. Derfor opfordrer vi alle, som kan se sig selv i stillingen til at søge – uanset alder, køn, etnicitet eller personlig baggrund.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer og er Danmarks næststørste drikkevareproducent. Royal Unibrew er især kendt for traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner, Faxe, Heineken og Vitamalt. Royal Unibrew omsætter for 6,384 mia. kr. (2017) og beskæftiger i alt ca. 2.300 medarbejdere globalt heraf ca. 850 i Danmark. Royal Unibrew har produktion i Faxe, Odense, Baltikum, Italien, Frankrig og Finland og hovedkontoret er beliggende i Faxe.

Royal Unibrew er en arbejdsplads med medarbejdere, som engagerer sig i og er stolte af vores produkter og brands. Hos Royal Unibrew er kunden i fokus og forbrugerne vores største aktiv. Vi sætter en ære i at producere og sælge kvalitetsprodukter til vores forbrugere – både i Danmark og internationalt.

Læs mere på www.royalunibrew.dk