Butikskonsulent - Skanderborg og omegn

Royal Unibrew søger en Butikskonsulent, så har du lyst til at arbejde med nogle af Danmarks stærkeste brands – bl.a. Faxe Kondi, Royal, Heineken, Pepsi og Egekilde - der er dybt involveret i sport, festivaler og masser af musik?

Royal Unibrew sælger ikke kun drikkevarer, men er også en del af store musikalske oplevelser.

Oplevelser, der kan forstærkes i dagligvarehandelen på spændende måder – det kan du bidrage til!

Dit job

Som Butikskonsulent skal du pleje og vedligeholde relationer og salg til vores B2B-kunder i detailhandelen og samtidig sikre, at udstillinger og produkter præsenteres knivskarpt og indbydende for forbrugerne.

Du bliver en del af vores Field Force som dækker dagligvarehandlen i hele Danmark. Field Force er en helt central del af vores dynamiske og udviklingsorienterede Retail-organisation.

Din baggrund

Du har 1 – 2 års salgserfaring - gerne fra branchen/butik. Du har en professionel og serviceminded tilgang til kunder. Da det ofte går stærkt hos os, er det vigtigt, at du er målrettet, god til at planlægge din tid og kan strukturere arbejdet. Det er en fordel, hvis du har bopæl i området.

Har vi fanget din interesse?

Så send en ansøgning via vores hjemmeside www.royalunibrew.com

Ansøgningsfrist: 22. oktober 2018.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Regionschef Michael Nonbo på telefon 29 23 0577.

Hos Royal Unibrew lægger vi vægt på dine kompetencer, og hvordan din profil matcher selve jobbet samt værdierne i vores organisation.  Samtidig ser vi mangfoldighed som en styrke og mulighed for yderligere at udvikle os. Derfor opfordrer vi alle, som kan se sig selv i stillingen til at søge – uanset alder, køn, etnicitet eller personlig baggrund.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer og er Danmarks næststørste drikkevareproducent. Royal Unibrew er især kendt for traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner, Faxe, Heineken og Vitamalt. Royal Unibrew omsætter for 6,384 mia. kr. (2017) og beskæftiger i alt ca. 2.300 medarbejdere globalt heraf ca. 850 i Danmark. Royal Unibrew har produktion i Faxe, Odense, Baltikum, Italien, Frankrig og Finland og hovedkontoret er beliggende i Faxe.

Royal Unibrew er en arbejdsplads med medarbejdere, som engagerer sig i og er stolte af vores produkter og brands. Hos Royal Unibrew er kunden i fokus og forbrugerne vores største aktiv. Vi sætter en ære i at producere og sælge kvalitetsprodukter til vores forbrugere – både i Danmark og internationalt.

Læs mere på www.royalunibrew.dk