Forretningsorienteret Supply Chain Analyst

Vi ønsker at styrke vores processer i Supply Chain yderligere, således at vores produktion og logistik hele tiden er et skridt foran. Vi søger derfor en skarp Supply Chain Analyst som brænder for at analysere og strukturere data og sammen med forretningen skabe resultater.

Gennem tæt samarbejde og en god dialog med produktion og logistik, er det din opgave at forstå vores fælles udfordringer og gennem analyse komme med kvalificerede løsninger, der kan bidrage til områdernes videre udvikling.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

  • Sparring med forretningen med henblik på udarbejdelse af business cases
  • Løbende udvikling af rapportering til ledelsen, herunder BW
  • Løbende opfølgning på perfomance og nøgletal, herunder optimering af analyser
  • Udarbejdelse af løbende estimater og budget
  • Optimering af processer i hele værdikæden
  • Bearbejde og konkludere på store datamængder
  • Dybdegående analyser med tæt kontakt til driftsorganisationen (Produktion/Logistik)

 Det er vigtigt, at du opnår indgående kendskab til vores forretning, da du skal kunne rådgive mange forskellige beslutningstagere i organisationen. Samtidig bliver det din opgave proaktivt at udfordre forretningen og skabe mening ud af tal og analyser samt ikke mindst formidle det til kollegaer på alle niveauer.

Det er en nyoprettet stilling, som du i høj grad vil kunne være med til at påvirke og forme.

Du vil referere til Head of Supply Controlling og få base på vores hovedkontor i Faxe. 

Dine kvalifikationer

Du har minimum et par års analytisk erfaring fra Supply Chain – gerne fra en FMCG-virksomhed samt en længere videregående økonomisk uddannelse (fx. Cand.Merc. eller HD). Du er superbruger i Excel og har evt. kendskab til Access og SAP, herunder BW. Du begår dig flydende på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.

Derudover er du analytisk stærk og kan håndtere og strukturere store mængder af data. Du er både forretnings- og løsningsorienteret, og kan præsentere dine konklusioner på en let forståelig måde til forskellige målgrupper i en organisation.

Vi tilbyder dig en mulighed

For at blive en del af en ambitiøs virksomhed med en stærk markedsposition, som er i en rivende udvikling. Du får en central rolle og bliver en del af et kompetent controlling-team, hvor du virkelig kommer i dybden med dit fag, og hvor du har direkte indflydelse på vores fremtidige vækst. Derudover får du en masse engagerede kollager og et bredt netværk på tværs af en organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling samt gode karriere- og udviklingsmuligheder.

Har vi fanget din interesse?   

Så send din ansøgning ved at trykke på linket nedenfor.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Supply Controlling Jakob Knudsen på telefon +45 29230126.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer og er Danmarks næststørste drikkevareproducent. Royal Unibrew er især kendt for traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner, Faxe, Heineken og Vitamalt. Royal Unibrew omsætter for 6,384 mia. kr. (2017) og beskæftiger i alt ca. 2.300 medarbejdere globalt heraf ca. 850 i Danmark. Royal Unibrew har produktion i Faxe, Odense, Baltikum, Italien, Frankrig og Finland og hovedkontoret er beliggende i Faxe.

Royal Unibrew er en arbejdsplads med medarbejdere, som engagerer sig i og er stolte af vores produkter og brands. Hos Royal Unibrew er kunden i fokus og forbrugerne vores største aktiv. Vi sætter en ære i at producere og sælge kvalitetsprodukter til vores forbrugere – både i Danmark og internationalt.

Læs mere på www.royalunibrew.dk