Kok til populær kantine

Grib chancen for at sætte dit helt eget præg på vores menu i en virksomhed, der prioriterer en kantine af høj kvalitet med sunde og varierede retter. Stå for menuen hos Danmarks næststørste drikkevareproducent, og få dygtige kolleger og glade ’kunder’. Vi tilbyder arbejdstider, der giver dig tid til både familie og hobby.

Tilbered alt til buffet og receptionsmenuer  

Fra køkkenet i Faxe starter du dagen med at lave dagens frokostbuffet fra bunden. Vi laver frokost til 100-130 mennesker dagligt og menuen er sund og varieret. Du vil få ansvar for den varme ret, derudover også diverse kolde retter.

Derudover står vi også for receptionsmenuer, kursus-  og mødeforplejning, der er med til at gøre din hverdag afvekslende.

Bliv en del af et lille, velfungerende team

Du bliver det 3. medlem af vores kantineteam, hvor du bliver den eneste kok. Vi har en glad og positiv tone, og vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden i alle funktioner – vi arbejder mandag til fredag fra kl. 7.00 – 15.00, fredag 14.30.

Initiativrig og uddannet kok

  • Du er uddannet kok og har erfaring fra en kokkestilling.
  • Du er flittig, serviceminded og har et godt humør.
  • Du tænker nyt og inspirerer teamet.
  • Du læser, taler og forstår dansk.

Er du interesseret?   
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kantineleder Pia Sønnichsen på telefon 2923 0441, dog først efter uge 30 grundet ferie.

Hvis du er interesseret i jobbet, så send din ansøgning og dit CV via nedenstående link hurtigst muligt, dog senest den 15. august 2017. Ansættelsessamtaler bliver holdt løbende. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer og er Danmarks næststørste drikkevareproducent. Royal Unibrew er især kendt for traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner, Faxe, Heineken og Vitamalt. Royal Unibrew omsætter for 6,3 mia. kr. (2016) og beskæftiger i alt ca. 2.400 medarbejdere globalt heraf ca. 850 i Danmark. Royal Unibrew har produktion i Faxe, Odense, Baltikum og Finland og hovedkontoret er beliggende i Faxe.

Royal Unibrew er en arbejdsplads med medarbejdere, som engagerer sig i og er stolte af vores produkter og brands. Hos Royal Unibrew er kunden i fokus og forbrugerne vores største aktiv. Vi sætter en ære i at producere og sælge kvalitetsprodukter til vores forbrugere – både i Danmark og internationalt.

Læs mere på www.royalunibrew.com