Butikskonsulenter/Mercer - Ferieafløsere

Vi har med jævne mellemrum brug for at styrke salgsteamet i vores Retail-organisation rundt om i Danmark. Det kan både være som en fast del af teamet eller i ferieperioder, hvor vi har ekstra behov for butikskonsulenter/mercer. 

I Royal Unibrew arbejder vi med nogle af Danmarks stærkeste brands – bl.a. Faxe Kondi, Royal,

Heineken, Pepsi og Egekilde - der er dybt involveret i sport, festivaler og masser af musik.

Vi sælger ikke kun drikkevarer, men er også en del af store musikalske oplevelser.

Oplevelser, der kan forstærkes i dagligvarehandelen på spændende måder – det kan du bidrage til!

Dit job

Som butikskonsulent/mercer skal du pleje og vedligeholde relationer og salg til vores B2B-kunder i detailhandelen og samtidig sikre, at udstillinger og produkter præsenteres knivskarpt og indbydende for forbrugerne.

Du bliver en del af Field Force som dækker dagligvarehandlen i hele Danmark. Field Force er en helt central del af vores dynamiske og udviklingsorienterede Retail-organisation.

Din baggrund

Du har 1 – 2 års erfaring - gerne fra branchen butik. Du har en professionel og serviceminded tilgang til kunder. Da det ofte går stærkt hos os, er det vigtigt, at du er målrettet, god til at planlægge din tid og kan strukturere arbejdet.

Har vi fanget din interesse?

Så send en ansøgning via vores hjemmeside www.royalunibrew.com. Vi kontakter dig, så snart vi har brug for din hjælp. Du vil modtage en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning via e-mail. Din ansøgning vil blive gemt i 6 måneder, herefter kan du aktivere din ansøgning igen, hvis du stadig er interesseret i jobbet. 

Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer og er Danmarks næststørste drikkevareproducent. Royal Unibrew er især kendt for traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner, Faxe, Heineken og Vitamalt. Royal Unibrew omsætter for 6,384 mia. kr. (2017) og beskæftiger i alt ca. 2.300 medarbejdere globalt heraf ca. 850 i Danmark. Royal Unibrew har produktion i Faxe, Odense, Baltikum, Italien, Frankrig og Finland og hovedkontoret er beliggende i Faxe.

Royal Unibrew er en arbejdsplads med medarbejdere, som engagerer sig i og er stolte af vores produkter og brands. Hos Royal Unibrew er kunden i fokus og forbrugerne vores største aktiv. Vi sætter en ære i at producere og sælge kvalitetsprodukter til vores forbrugere – både i Danmark og internationalt.

Læs mere på www.royalunibrew.dk